Czikora Milla világa...

Kicsi lányunk életének felejthetetlen pillanatait véssük az internetre, hogy ne maradjon ki egy részlet sem amikor kíváncsi lesz arra, hogy milyen is volt az amikor a világra jött. Illetve milyen mókás dolgokat csinált gyermekkorában. :) Elsődlegesen az Apuci szemszögéből megfigyelve az eseményeket, leírva a bgyerekneveléssel járó bénázásáokat... Ez a blog próbál információt adni azon kedves érdeklődőknek is, akik izgatottan várják a napi híreket, de nem akarnak zavarni telefonon minden percben :)

Utolsó kommentek

  • PCsilla: Nem írsz már nekünk? Milla lassan suliba megy és mi lemeradtunk :) Remélem jól vagytok! puszzzzz (2010.02.24. 17:17) Milla első karácsonya
  • .syl.: Helló:) Ha ez érdeklődés-felkeltésnek indult, oké, bejött, úgyhogy kíváncsian várjuk a posztot:) (2010.01.19. 08:22) Milla első karácsonya
  • PCsilla: Hello bello! Nagyon elvesztetek! Minden rendben? (2010.01.14. 14:47) Milla első karácsonya
  • JogászKa: Kérünk képet is mellékelni!!! :-))) A sztárság ezzel jár ám! ;-) Képeket akarunk!!! (2010.01.04. 11:49) Milla első karácsonya
  • JogászKa: Ez olyan cuki!!!! Nagyon meggyúrnám ;-) (2009.12.02. 14:37) Nahát! :)
  • Utolsó 20

Már az ügyeletet is felhívtuk

2009.09.14. 02:15 - Apuci (cziki)

Ma egyszerűen nem akart múlni a pocifájás. Bevetettünk minden trükköt. 

Símogattuk a pocit, a hátát, maszíroztuk a pocakot, Infacolt adtunk, Mecsek Baby teát ittunk, Hasra- oldalra- és hátrafeküdtünk. Vállon, kézben, lábon, ágyban, párnán feküdtünk. Szélcsövet vagy pukicsövet nyomkodtunk picit a popsiba, de nem akart múlni. Olyan keservesen sírt és ordított felváltva, szinte levegőt nem véve, hogy elkeseredésünkben már az ügyeletre szerettük volna vinni. Fel is hívta Bea az egyik számot, amit kaptunk. Fogadtak is volna, de amikor letette a telefont, akkor a gyerek is elhallgatott. Érdekes volt. Magához ölelte Millát és gyengéden simogatta a hátát. Szerintem a fájdalma nem múlt el, de annyira kifáradt, hogy belealudt.

10 perc múlva azért még felsírtunk picit, de akkor már 3-4 perces csitítgatás után sikerült ismét álomba szenderíteni. Anyuci nem is merte letenni a kezéből az ágyikóba, nehogy felébredjen... Inkább egész éjszaka görnyedve a hátán alszik (én meg jól meglepem és lefotózom Őket :)

A Tündérlányok:

 

czikoramilla: P1050798

A bejegyzés trackback címe:

https://czikoramilla.blog.hu/api/trackback/id/tr831380328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JogászKa 2009.09.24. 10:05:02

Ezek a közös képek olyan édesek!
Gratulálok a bloghoz is, nemrég bukkantam rá, már nagyon kíváncsi voltam Millára, Beára, a képekre, és természetesen az élménybeszámolóra, hogy mi történt/ történik épp?
A legjobban a videós rész tetszik, ahogyan Bea ébresztgeti Millát, annyira közeli volt, és olyan jó érzés volt, hogy láthatom "mozgásban" a babát, és "élőben" Beát.
Több videót szeretnék látni!!! (talán nem vagyok ezzel egyedül)
Meg majd természetesen személyesen is találkoznék a kis családdal, ha majd lehet bebocsátást nyerni a szentélybe :-)

Apuci (cziki) 2009.09.24. 18:43:41

@JogászKa: Kedves Katalin!
Nagyon örülünk, hogy írtál a blogba. Megpróbálunk több videót készíteni. Remélem már sokkal jobb hangulatú videókat tudok lassan feltenni. Hullámzik a Pici állapota. Az elmúlt 3-4 napban úgy látszott, hogy egy kicsit alábbhagy a hasfájád, de tegnap ismét görcsölgettünk ma délig :(

Puszi

JogászKa 2009.09.25. 12:54:20

Az ébresztgetős videó a kedvencem!!! Nagyon meghatódtam a videón is, meg a közös képeken is. Jó, hogy jegyzőkönyvezed az eseményeket, mert ha nem is tudok Beával kommunikálni, azért nyomon követhetem az eseményeket :-)
Hasfájásra - bár még nem vagyok anyuka, nincs tapasztalatom - szokták javasolni a hasmaszit, és a láb nyüstöléssel való has masszírozást. Hasizom edzésnél is hatékony, ha a lábat felhúzzák, vagy magasban van! (Nézd meg a neten, mit javasolnak.) Sok sikert!


süti beállítások módosítása